Flanco estimeaza vanzari cu 20% mai mari in perioada de Paste

22

Retailerul electro-IT Flanco estimeaza ca va inregistra vanzari cu 20% mai mari de Paste. Compania a lansat o campanie de oferte promotionale in magazinele din toata tara. Aceasta include oferte de rate fara costuri la produse din categoria premium sau reduceri de pret de pana la 50% la electrocasnicele mici de bucatarie.

“Conform sezonalitatii in retail-ul de electroIT, Sarbatorile de Paste reprezinta unul dintre varfurile de vanzari. Romanii sunt in cautare de produse care dau un aspect modern locuintei si le usureaza activitatile zilnice. Cele doua saptamani premergatoare sunt cele mai aglomerate, iar in acest an estimam ca traficul va creste in special in perioada 25 – 30 aprilie”, a declarat Violeta Luca, directorul executiv al Flanco.

Potrivit ei, in aceasta perioada produsele cele mai cautate de romani sunt televizoarele, laptopurile, tabletele, electrocasnicele mici de bucatarie sau masinile de spalat. “Ne asteptam ca tendintele de consum sa urmeze aceeasi directie si in acest an”, mai spune Luca.