Fitbit lanseaza trei noi bratari fitness [video]

36

Fitbit a anuntat trei noi dispozitive cu care spera sa se mentina in topul competitorilor pe piata gadget-urilor de monitorizare a activitatii. Este vorba de Fitbit Charge, Fitbit Charge HR si Fitbit Surge.

 

Fitbit Charge este un substitut sau, mai bine zis, o clona a predecesorului Fitbit Force, avand aceleasi caracteristici, precum monitorizarea somnului, acelasi design din cauciuc moale, aceeasi marime si aceleasi sapte zile de functionare a bateriei.

 

In loc sa adauge ceva nou la Charge, Fitbit a creat un dispozitiv separat, numit Charge HR, care aduce o singura diferenta fata de Charge si, implicit, fata de Force – un dispozitiv de monitorizare a pulsului cardiac care ia doua zile din viata bateriei totusi, reducand-o la cinci zile.

 

Fitbit Surge este totusi dispozitivul care ar putea asigura avantajul companiei pe aceasta piata, pentru ca vine cu GPS si cu mecanism de masurare a pulsului. Pe langa asta, poti controla muzica si dispune de un display touchscreen.

 

Deocamdata, doar Charge poate fi cumparat la pretul de 130 dolari, urmand sa astepti pana in 2015 ca Charge HR si Surge sa apara pe piata, la pretul de 150 dolari, respectiv 250 dolari. Priviti clipurile de prezentare ale noilor dispozitive Fitbit. 

 

 

Πηγή: engadget