Fisierele anexate e-mailurilor din Gmail pot fi acum salvate direct in Google Drive

23

Recent, Google a facut mai usoara vizualizarea fisierelor atasate e-mailurilor Gmail si a anuntat o noua functie care permite utilizatorilor sa descarce aceste fisiere direct in Google Drive, fara sa fie nevoie sa paraseasca interfata sistemului de mesagerie.

 

In ultima perioada, Google a incercat sa integreze cat mai bine serviciul Drive. Acest ultim update al companiei permite utilizatorilor sa descarce fisierele atasate direct in serviciul cloud, fara sa mai fie nevoie sa le salveze mai intai pe calculatoarele sau dispozitivele personale. Pentru a putea face acest lucru, utilizatorii trebuie doar sa apese pe butonul Drive care apare cand trec cu cursorul peste fereastra de preview a e-mailului.

 

“Probabil sunteti obisnuiti sa descarcati fisierele atasate e-mailurilor, dar fiecare dintre aceste fisiere necesita timp pentru a se descarca si ocupa loc pe dispozitivele dumneavoastra. In plus, fisierele ar putea sa se piarda undeva in folderol cu descarcari. Odata cu aceasta actualizare, puteti sa uitati de acest intreg process. In schimb, va puteti vizualiza fisierele atasate si le puteti salva direct in Google Drive fara sa fie nevoie sa parasiti Gmail, apoi le puteti accesa mai tarziu de pe orice dispozitiv – computer, telefon sau tableta”, a consemnat Google intr-un post pe blogul companiei.

 

Πηγή: The Inquirer