Firmware-ul Android 4.3 pentru Galaxy S4 poate fi descarcat [VIDEO]

18

Dupa ce pe internet au ajuns informatii conform carora smartphone-ul Samsung Galaxy S4 va primi un update catre Android 4.3 Jelly Bean in viitorul apropiat, firmware-ul acestui sistem de operare compatibil cu S4 a ajuns accidental pe web. Versiunea scapata pe net este foarte aproape de cea oficiala si este putin probabil sa existe adaugiri la nivelul functionalitatii.

Un site de specialitate precizeaza ca este, totusi, posibil sa existe cateva modificari odata cu lansarea versiunii oficiale, insa acestea vor viza in principal imbunatatirea functionalitatii si repararea breselor software. Desi nu exista o confirmare oficiala, este de asteptat ca varianta oficiala a Android 4.2 pentru Galaxy S4 sa fie lansata in aproximativ doua saptamani.

Daca sunteti nerabdatori si nu mai doriti sa asteptati varianta oficiala a actualizarii, firmware-ul Android 4.2 compatibil cu smartphone-ul Galaxy S4 poate fi descarcat de aici. Totusi, se recomanda prudenta in instalarea acestui firmware si este bine sa urmati toate instructiunile precizate.

Iata si un material video care prezinta comparativ doua dispozitive Galaxy S4 care ruleaza Android 4.2.2 si Android 4.3:

 

 

Πηγή: GSM Arena