Filtrele din aplicaţia Prisma vor putea fi folosite în Facebook Live

31

Aplicaţia rusească Prisma a prins repede în rândul amatorilor de fotografii datorită filtrelor sale ce pot fi aplicate pentru a realiza poze spectaculoase.

 

Ruşii încearcă acum să extindă posibilităţile aplicaţiei lor şi au venit cu o idee care ar trebui să-i ajute să-şi popularizeze aplicaţia şi să întărească ataşamentul fanilor. Ei bine compania a adăugat o nouă funcţie ce va permite transmisiuni în timp real prin Facebook Live, folosind în acelaşi timp filtrele din Prisma.

 

Există ceva limitări însă. Cei care vor beneficia de această funcţie vor fi cei cu telefoane noi, cu hardware nou şi performant. Dezvoltatorii afirmă că transmisia de imagini live de pe un terminal mobil, aplicând în acelaşi timp şi filtrele din Prisma necesită o putere de calcul destul de mare, lucru ce ar putea fi făcut doar de pe telefoanele high end.

 

Poate, odată cu schimbarea generaţiilor de telefoane, tot mai mulţi utilizatori vor putea folosi noua funcţie. Anul 2017 va veni cu câteva modele de telefoane extrem de interesante, iar asta pentru că Apple aniversează 10 ani de la lansarea primului iPhone, iar specialiştii se aşteaptă la un supertelefon cu acestă ocazie din partea companiei americane. În acelaşi timp este aşteptat şi ca rivalii să vină cu o replică pe măsură. 2017 ar putea fi un an revoluţionar pentru industria smartphone sau poate fi şi anul unor mari dezamăgiri. Rămâne însă de văzut ce se va întâmplă. Până atunci, nu putem decât să sperăm că va fi totul bine.

 

Πηγή: theverge