FIFA lanseaza aplicatii pentru Android si iOS inaintea tragerii finale la sorti pentru Cupa Mondiala

  15

  Acum ca s-a aflat care vor fi cele 32 de echipe care vor concura pentru suprematia mondiala la nivel fotbalistic, FIFA, entitatea care conduce acest sport, a decis sa lanseze aplicatii pentru sistemele de operare Android si iOS. Aceste aplicatii oficiale sunt gratuite si vor oferi utilizatorilor materiale video, foto, stiri si rezultate din peste 200 de ligi de fotbal din toata lumea.

   

  In plus, aplicatiile FIFA permit marcarea ca favorite a pana la trei echipe nationale, cluburi sau competitii. Asadar, cei care utilizeaza aplicatiile pe dispozitivele lor mobile vor putea sa acceseze usor informatiile care ii intereseaza. De asemenea, FIFA mai vrea sa faca o miscare inteligenta – va include un stream video pentru tragerea finala la sorti de pe 6 decembrie.

   

  Utilizatorii pot descarca aceste aplicatii gratuit din magazinele online App Store si Google Play. Cu siguranta vor exista destui entuziasti care vor dori sa urmareasca live tragerea la sorti pentru a vedea ce drum va trebui sa parcurga echipa lor nationala.

   

  Πηγή: Engadget