Fanii ‘Game of Thrones’, pentru a treia oara in topul piratarii serialelor

21

Distanta dintre primele cele mai piratate seriale ale anului 2014 este aproape dubla. Astfel, Game of Thrones are peste 8 milioane de descarcari de pe torente, in timp ce pe locul lui, The Walking Dead, numara undeva peste patru milioane de descarcari. GoT este pentru a treia oara consecutiv lider in actiunea piratarii de catre fani.

 

Chiar daca GoT poate fi vazut la televizor, daca platesti abonamentul nu foarte scump pentru HBO, succesul serialului se datoreaza in cea mai mare parte posibilitatii si placerii de a descarca si consuma un produs gratuit… chiar daca platesti totusi abonamentul la Internet. Pe de cealalta parte, consumatorii de seriale ar face orice ca sa mai scada din timpul asteptarii episoadelor urmatoare.

 

Conform topului facut de TorrentFreak, pe locul trei al celor mai descarcate seriale se afla The Big Bang Theory. Aceste cifre arata ca tendinta de piratare nu va scadea in intensitate, ci va continua sa creasca, fara sa se ia in considerare streaming-ul online sau descarcarile din servicii file-hosting, care nu pot fi monitorizate usor.

 

Πηγή: torrentfreak