Familia Galaxy S5 ar putea primi un nou membru

22

Smartphone-urile din gama Galaxy nu sunt doar niste dispozitive, ci si modele de la care se nasc alte modele. Nici Galaxy S5 nu face exceptie. Vor exista mai multe variante ale acestui smartphone, printre care Galaxy S5 mini, Galaxy S5 Neo si chiar Galaxy S5 Prime (un smartphone quad-core cu ecran HD).

 

Zvonurile despre aceste modele exista deja, dar acum au aparut informatii despre un altul. Imaginile aparute pe internet sugereaza deja ca Galaxy S5 mini va purta codul SM-G800, iar Galaxy S5 Prime SM-G906. Informatiile aparute recent pe internet confirma aceste zvonuri si sugereaza chiar si marimi ale ecranelor pentru smartphone-urile tocmai mentionate.

gs5-series-lk

Elementul interesant, insa, este modelul SM-G750. S-a crezut initial ca aceasta versiune este Galaxy S5 mini si se analiza posibilitatea ca numarul sa desemneze Galaxy S5 Neo. Totusi, informatiile ajunse pe internet sugereaza ca G750 ar putea fi, de fapt, un smartphone gigant in acest segment si ca va fi lansat ca un nou Galaxy Mega dotat un ecran de 6 inci si rezolutie 720p.

 

Aceasta rezolutie poate fi dezamagitoare pentru utilizatorii care sperau ca viitorul model ar putea veni cu un ecran imbunatatit fata de display-urile care au fost incorporate in Mega 6.3 si Mega 5.8. Totusi, partea buna este ca se pare ca gama Galaxy se va imbogati cu un nou membru. Ramane de vazut ce dotari va avea acest model atunci cand se va lansa.

 

Πηγή: PocketNow