Facturile RCS & RDS se pot achita si prin terminalele Payzone, in peste 3500 magazine din tara

26

RCS & RDS isi extinde reteaua de magazine partenere pentru plata facturii. Din aceasta saptamana, abonatii RCS & RDS pot plati facturile pentru serviciile Digi si prin sistemele de plata Payzone, ca urmare a parteneriatului incheiat intre furnizorul telecom si operatorul de tranzactii electronice.

 

Abonatii RCS & RDS au astfel acces la inca 3500 de magazine in care pot plati rapid si sigur factura Digi, utilizand datele inscrise pe factura. Plata se face in numerar cu factura, in magazinele marcate cu simbolul Payzone, iar chitanta primita va contine detaliile tranzactiei si reprezinta dovada platii.

 

“Prin parteneriatul cu Payzone, extindem substantial reteaua de magazine in care se pot plati serviciile Digi, oferind abonatilor inca o metoda sigura si rapida de plata. Satisfactia clientilor este foarte importanta pentru noi, intotdeauna tinem cont de nevoile abonatilor nostri si, de aceea, venim in intampinarea lor cu cele mai practice solutii.”, a declarat Serghei Bulgac, Vicepresedinte Financiar RCS & RDS.

 

“Aceasta noua colaborare, aduce beneficii reale atat companiei noastre, cat si companiei RCS & RDS, si, foarte important, tuturor clientilor platitori de facturi RCS & RDS. Prin acest nou parteneriat, Payzone isi extinde portofoliul de servicii de incasare cu un important furnizor de servicii national, RCS & RDS isi extinde in mod semnificativ reteaua de incasare a facturilor, iar clientii RCS & RDS vor beneficia de servicii de plata facturi sigure si rapide, prin reteaua nationala de peste 3500 de magazine partenere Payzone.”, spune Cristina Constantin, Managing Director Payzone Romania.

 

Plata prin intermendiul Payzone se adauga celorlalte mijloace de plata oferite deja de RCS & RDS, compania punand la dispozitia abonatilor peste 250 puncte de prezenta, o retea de parteneriate cu peste 7.500 magazine si reteaua de plata a bancilor partenere.