Facilitatea Live Video de la Facebook se extinde international

230

Facebook a lansat facilitatea Live Video inca de acum doua luni, insa optiunea a fost limitata pana in prezent conturilor de persoane publice, celebritatilor si utilizatorilor din Statele Unite. Totusi, acest lucru se schimba pentru ca, incepand de astazi, Facebook a anuntat ca a inceput distribuirea globala a acestei facilitati.

 

Schimbarea vine sub forma unui update al aplicatiei mobile pentru iOS, iar utilizatori din Marea Britanie, Germania, Brazilia si Africa de Sud au raportat deja ca pot folosi Live Video. Pentru a verifica daca aveti acces la facilitate tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati “Update Status” din aplicatia de Facebook, apoi sa apasati pe pictograma Live Video. De altfel, ar trebui sa apara si o notificare legata de aparitia optiunii.

 

Dupa ce utilizatorul a selectat Live Video va putea sa adauge o descriere, sa seteze audienta si apoi sa inceapa stremingul live. Deocamdata, Facebook a introdus optiunea doar pe iOS si este de asteptat ca in urmatoarele cateva saptamani sa ajunga la absolut toti utilizatorii. Deocamdata, compania nu a oferit niciun fel de informatii legate de introducerea Live Video in aplicatia Android, dar probabil ca acest lucru se va intampla curand.

 

Πηγή: Engadget