Faceebook isi schimba din nou designul

16

Dupa ce utilizatorii s-au obisnuit cu Timeline, reteaua sociala Facebook e hotarata sa schimbe din nou designul, redandu-i un nou format. Facebook testeaza un nou layout, care afiseaza postarile doar in coloana stanga, pe cand celelalte activitati vor fi afisate pe coloana din dreapta, potrivit InsideFacebook.

Noul look se datoreaza plangerilor facute de utilizatorii nemultumiti de cea de-a doua coloana si transmiterea mesajelor de pe o parte pe alta.

Cu acest nou design, linia centrala a fost eliminata, ramanand o singura coloana pentru mesajele publicate, pentru o navigare cronologica mai usoara. Totusi, Timeline inca exista in partea dreapta a paginii, de unde poti merge direct la o anume luna sau an din profil. mMdulele precum “Activitate recenta”, “Prieteni” sau “Locuri” sunt plasate intr-o coloana mai ingusta, similar cu formatul din Timeline-ul original.

Diferenta in noul layout este ca modulele nu mai sunt de aceeasi dimensiune ca postarile, iar atunci cand nu exista module care sa fie ilustrate, coloana apare goala in loc de a fi umpluta cu mesaje publicate anterior.

 

design