Facebook va prezenta noul News Feed intr-un eveniment organizat pe 7 martie

15

Facebook a lansat o invitatie catre presa de peste ocean sa participle la un eveniment care va avea loc pe data de 7 martie, la sediul Menlo Park al companiei. In aceasta invitatie se precizeaza: “Veniti sa vedeti noul aspect al News Feed”. News Feed este, desigur, centrul paginii de start a site-ului, locul unde sunt afisate actualizari ale statusurilor, fotografii, materiale video si alte informatii. Toate aceste date provin de la prietenii si paginile cu care utilizatorul este conectat pe reteaua sociala.

Facebook nu a dat publicitatii si date despre cum va arata noul News Feed, dar  un raport alcatuit recent de publicatia TechCrunch a consemnat o schimbare in designul News Feed, in versiunea sa mobila. Acest nou aspect este o combinatie intre Flipboard si Microsoft Metro, ocolindu-se oarecum interfata numai in albastru si alb pe care compania o promoveaza. Nu este clar daca schimbarile facute in versiunea mobila a retelei sociale se vor extinde si la versiunea web.

Ultima data cand Facebook a lansat o actualizare majora a aplicatiilor pentru Android si iOS a fost in noiembrie 2011. Atunci a fost introdus meniul slide-out, care era un element necesar. Recent, Facebook  a schimbat din nou interfata retelei sociale si a introdus noul Graph Search.

 

 

Sursa: Pocket-Lint