Facebook va introduce mesaje publicitare in Messenger

29

Utilizatorii care vorbesc pe Facebook Messenger cu brandurile n-ar trebui sa se mire daca, in curand, vor fi asaltati si de mesaje publicitare. Un document ajuns accidental pe internet sustine ca utilizatorii care pornesc voluntar o discutie cu un brand vor primi mesaje publicitare si ca acest lucru este posibil sa se intample din luna aprilie2016.

 

De asemenea, se pare ca gigantul retelelor sociale incearca sa faca aceste mesaje publicitare cat mai prietenoase cu utilizatorii, astfel incat acestia sa nu devina enervati si sa dezinstaleze aplicatia Messenger. In plus, se pare ca Facebook a introdus o noua optiune care va functiona ca un link pentru a trimite un mesaj unei anumite companii. Sistemul se aseamana cu o scurtatura catre serviciul suport.

 

De mentionat mai este ca, in prezent, Messenger nu mai este doar un serviciu pe care il ofera Facebook, ci s-a transformat intr-o platforma. Utilizatorii pot sa se joace, sa comande taxiuri sau sa foloseasca Messenger pe post de asistent personal. Daca luam in considerare aceste lucruri, este clar ca aparitia unor mesaje publicitare era doar o chestiune de timp.

 

Πηγή: Engadget