Facebook va introduce logarea anonima

15

Facebook anunta ca va introduce in scut timp “anonymous login”, optiune prin care utilizatorii platformei vor putea accesa site-uri si aplicatii fara a se legitima prin intermediul informatiilor personale stocate deja de Zuckerberg.

 

Acest mod de autentificare le va permite utilizatorilor Facebook sa testeze aplicatii fara ca acestea sa primeasca informatii personale. Modul Facebook “undercover” ii va incuraja pe detinatorii de conturi sa imparta si mai multe informatii cu Facebook, crezand ca acestea sunt protejate. Intr-un final, informatiile vor ajunge tot la cine “trebuie“.

 

Cea de-a doua modificare anuntata de Facebook este controlul utilizatorilor asupra volumului de informatii pe care il primeste o aplicatie. Astfel, autentificarea pas cu pas, ii permite utilizatorului sa aleaga informatiile la care are acces aplicatia respectiva, iar aplicatia nu va mai putea posta pe wall-uri fara permisiunea utilizatorilor.

 

facebook new loginapp settings 

 

Toate aplicatiile in care v-ati legitimat prin Facebook vor fi ordonate intr-un panou de control, iar setarile vor putea fi modificate pentru fiecare in parte.