Facebook testeaza transcrierea dupa inregistrare vocala in aplicatia Messenger

22

Chat-ul este o optiune importanta pentru multi utilizatori ai Facebook, unii dintre ei fiind dintre cei care folosesc numai chat-ul pe reteaua sociala. Desigur, cu o asa popularitate, este o surpriza placuta faptul ca Messenger va primi optiuni in plus.

 

In trecut, Facebook a introdus in Messenger posibilitatea ca utilizatorii sa isi trimita inregistrari, similar cu modul in care se poate face acest lucru pe Whatsapp. Totusi, inconvenientul este ca cei care primesc mesajele vocale in public pot considera ca este nepotrivit sa le asculte atunci.

 

Unul dintre oficialii care se ocupa de aplicatia Messenger de la Facebook a dezvaluit, prin intermediul unei capturi de ecran pe care a postat-o pe contul sau de pe reteaua de socializare ca grupul a lucrat la adaugarea unei noi facilitati. Astfel, Facebook a inceput deja sa distribuie catre anumiti utilizatori o optiune la introducerea careia se pare ca echipa a lucrat intens si a avansat destul de mult.

tech-facebook-messenger-audio-transcribe

Asa cum se vede si in captura de ecran, Facebook va introduce o optiune care permite afisarea textului inregistrarii, sub banda audio. Aceasta transcriere a inregistrarii vocale se face automat. Deocamdata nu este clar daca optiunea va ajunge intr-adevar sa fie introdusa si, deocamdata, totul depinde de feedback-ul pe care Facebook il va primi de la grupul test de utilizatori.

 

Πηγή: Slashgear