Facebook testeaza o aplicatie dialer pentru Android care are optiuni avansate de blocare a apelurilor

28

Poate ca sistemul Facebook Home a fost un esec, dar gigantul retelelor sociale cauta mereu modalitati sa ajunga pe smartphone-urile utilizatorilor. Un site de specialitate informeaza despre existenta unei noi aplicatii Android de tip dialer.

 

Aplicatia afiseaza informatii despre cel care suna si blocheaza automat apelurile pe care utilizatorii le refuza de obicei. Aplicatia, numita Phone, este marcata ca fiind una Facebook-only, ceea ce sugereaza ca firma a inceput testarea de foarte putin timp. Gigantul a si confirmat, indirect, existenta acestei aplicatii – “testam mereu lucruri noi, dar deocamdata nu avem niciun anunt de facut”. Publicatia de profil mai noteaza ca, desi Facebook Home urmarea sa puna in centrul smartphone-ului reteaua sociala in locul aplicatiilor si desi aducea notificari si ecrane de start specifice, mai putin de 5 milioane de utilizatori au descarcat-o.

 

O aplicatie de tip dialer ar putea reprezenta o modalitate noua prin care Facebook sa devina mai importanta pentru utilizatorii de smartphone. Desi nu exista informatii oficiale in acest moment, este posibil ca firma sa faca o serie de anunturi in cadrul unui eveniment pentru dezvoltatori care va avea loc saptamana viitoare la San Francisco.

 

Πηγή: The Verge