Facebook simplifica alegerea audientei

24

Facebook va face mai usoara alegerea audientei, fie ca utilizati browser-ul sau o aplicatie. Postarile noilor utilizatori vor fi vizualizate “by default” doar de prieteni, in timp ce veteranii retelei vor fi dascaliti cu noul Privacy Checkup Tool.

Viitorul Privacy Checkup le va indica utilizatorilor persoanele si grupurile care le vad postarile, aplicatiile pe care le folosesc si informatiile la care au acces aplicatiile. Unealta va fi afisata ca o fereastra si ii va ghida pe utilizatori cu explicatii de rigoare. Extenuarea va fi prevenita prin impartirea tutorialului in etape. 

Procesul de simplificare a interfetei aplicatiilor a inceput cu cea pentru iPhone, utilizatorii terminalului putand deja observa noul buton de selectare al audientei, asezat in partea de sus a ecranului.

Teoretic, modificarile vor fi implementate in saptamanile ce urmeaza. Practic, inca asteptam modificarile anuntate la inceputul acestei luni. Utile sau nu, se anunta un nou val de migrene pentru programatorii care integreaza plugin-urile retelei.

Πηγή: facebook