Facebook Scrapbook aduna toate pozele cu copii intr-un singur loc

31

Facebook a inceput distribuirea unei optiuni numite “Scrapbook” care permite parintilor sa adune si sa sorteze fotografiile cu copii lor intr-un singur loc. Pe reteaua sociala, in tab-ul Family & Relationships exista o pictograma care permite adaugarea copilului pentru a incepe un album.

 

In mod automat, aceasta unealta va plasa fotografiile incarcate pe Facebook si in care apare tagat copilul in acel album special. Potrivit celor de la reteua sociala “albumul creste odata cu copilul tau”, daca utilizatorul va continua sa adauge fotografii. Daca parintii vor incarca fotografii cu bebelusi sau copii sub 13 ani reteaua sociala va permite parintilor sa controleze toate aspectele optiunii: denumite, tagare si sharing selectiv in functie de dorinta.

 

Introducerea acestei optiuni vine dupa ce Facebook a constatat ca 65% dintre parintii americani dau tag partenerului in pozele cu copii. In acest caz, va exista un co-proprietar al albumului Scrapbook care va avea acces la optiuni. Fotografiile si albumul pot sa fie pastrate private sau pot fi impartasite cu prietenii de pe reteaua sociala. Deocamdata, aceasta optiune nu este disponibila decat in Statele Unite.

 

Πηγή: Engadget