Facebook Phone a primit cateva specificatii tehnice

13

Un firmware, ROM, sistem de operare adaptat sau cum doriti sa il numiti, a scapat pe net si a ajuns pe mainile celor de la Android Police.

Dupa cate sa pare aplicatia Facebook pentru dispozitivele mobile va deveni un Launcher ce va schimba interfata gadget-urilor pe care va fi instalat.

ROM-ul cu pricina apartine viitorului telefon Facebook, intitulat Myst si produs de HTC. Smartphone-ul foloseste SoC-ul Snapdragon Plus MSM8960 cu procesor dualcore Krait si GPU Adreno 225. Acelasi chipset a fost utilizat pentru telefoanele BlackBerry Z10. Nokia Lumia 920 si Lumia 820.

Facebook Myst va avea ecran de 4.3inch cu rezolutie 720p, 1GB de RAM nu ofera slot pentru carduri de memorie, iar marimea spatiului de stocare nu este mentionata. Camerele de pe telefonul Facebook vor fi de 5MP, respectiv 1.6MP cea frontala. Conexiunea la internet va fi posibila prin WiFi si probabil un 3G macar, desi nu este mentionata conexiunea via operator telecom.

Sistemul de operare este un Android 4.1.2. In mod misterios, Myst are si interfata HTC Sense 4.5. Probabil Facebook se asteapta sa vanda dispozitivul si in afara cercului de utilizatori ai platformei de socializare. Vom reveni peste doua zile cu detalii oficiale, daca nu se mai strecoara vreun zvon pana atunci.

Πηγή: androidpolice