Facebook permite aplicatii independente de companie in Messenger

26

In ultimele cateva luni, Facebook a imbunatatit constant experienta oferita de aplicatia de chat Messenger. Aplicatiile permit utilizatorilor sa adauge stickere pe fotografii, sa impartaseasca coordonatele locului in care se afla si chiar sa doloseasca aplicatia pentru a face plati.

 

Prin noile optiuni Facebook permite acum utilizatorilor sa personalizeze si mai mult mesajele pe care le trimit pentru ca Messenger a evoluat in a fi o platforma de sine statatoare. Utilizatorii care vor sa trimita pe Messenger o imagine .gif din Giphy trebuie doar sa instaleze add-on-ul aferent din aplicatia de mesagerie. Aplicatiile suplimentare (care par sa fie in numar de 20, la momentul scrierii acestui text) pot fi gasite in fereastra de compunere a mesajului.

 

Daca in cadrul unei conversatii primiti un mesaj al carui continut a fost creat prin una din aceste aplicatii, dar nu o aveti instalata, veti primi un link de instalare, apo veti putea descarca continutul primit. Noile facilitati au inceput deja sa fie distribuite prin intermediul unei actualizari Messenger si ar trebui sa ajunga in curand pe toate dispozitivele.

 

Πηγή: Engadget