Facebook, noi teste ca sa intelegi cum gasesc fanii actualizariile tale

19

Pagina Facebook ar putea sa obtine un nou sistem metric analitic in curand, bazat pe testarile retelei sociala facut de-a lungul ultimelor luni.

In mod normal, administratorii vor vedea in fiecare din mesajele lor un numar de vizualizari  accesate pentru un anumit post. Cu toate acestea, unii utilizatori raporteaza asta, prin trecerea mouse-ul lor peste ea, o fereastra pop-up va aparea, care va va arata cat de multe au venit direct de la postarea ta si cat de multe au fost de la un prieten al unui prieten. In plus, noua metrica va arata modul in care povestea respectiva creste impotriva cel mai popular deja existenta pe pagina.

Introducerea acestei noi forme de masurare coincide  brusc cu  recentele controverse, incadrand ceea ce unii pretind a fi redus cresterea pagina, chipurile, in scopul de a sporii utilizarea de posturi promovate. Avand in vedere faptul ca reteaua de socializare are un flux mare, in scopul de a filtra si de a reduce zgomotul primite de la News Feed, se presupune ca trebuie sa existe o modalitate mai buna de a urmarii, provenienta acestor sesizari.

Pentru administratori, faptul ca au vizualizari nu inseamna tot, probabil doresc sa vada rangul povestilor postate si daca se poate ajunge la un nou set de oameni care sa fie interesati de ceea ce el are de impartasit pe propria pagina.

Sursa: ww.thenextweb.com