Facebook Messenger transmite localizarea utilizatorului doar la dorinta acestuia

20

Transmiterea localizarii atunci cand utilizatorii converseaza pe Facebook Messenger nu este o optiune noua, dar reteaua sociala i-a adus o serie de schimbari. Aplicatia nu mai transmite informatii despre localizare predefinit si va trimite si aceste informatii doar daca utilizatorii selecteaza optiunea.

 

Prin apasarea pe o pictograma de marcaj de harta, detaliile cu privire la localizare pot fi trimise ca mesaj separat in ecranul de chat. Aplicatia va plasa un fragment de harta in conversatie si va afisa fie punctul actual de localizare sau un punct selectat de utilizator ca referinta pentru urmatorul loc in care se va afla.

 

Inainte de acest update, aplicatia inregistra localizarea utilizatorilor de fiecare data cand acestia trimiteau un mesaj, iar acea informatie era trimisa la pachet cu textul sau imaginea. Desigur, Facebook dadea si atunci posibilitata ca utilizatorii sa opreasca functia, dar odata cu actualizarea acesta informatie va fi trimisa doar daca utilizatorii selecteaza special optiunea.

 

Πηγή: Engadget