Facebook Messenger primeste optiunea de apeluri video

25

Aplicatia Facebook Messenger este foarte populara pentru utilizatorii de dispozitive iOS si Android, iar gigantul retelelor sociale i-a adus recent o actualizare care adauga posibilitatea de apeluri video. Aceasta facilitate era foarte ceruta de utilizatori, mai ales cei care vorbesc cu persoane care utilizeaza alte sisteme de operare decat al lor.

 

Desigur, posibilitatea de a efectua apeluri video nu este noua, intrucat multe aplicatii au suport pentru asa ceva (recent, si Whatsapp a primit optiunea), dar cu siguranta este o facilitate importanta pentru aplicatia Facebook Messenger. Apelurile video din Messenger vor permite utilizatorilor sa stabileasca rapid legaturi in care sa se poata si vedea, fara sa isi mai faca griji ca oamenii cu care vor sa vorbeasca folosesc alte aplicati cum ar fi iMessage pentru iPhone sau Hangouts.

 

Pentru a initia un apel video in Messenger, utilizatorii trebuie doar sa apese pe pictograma de camera aflata in partea dreapta sus a ecranului. Pentru a raspunde unui apel video primit prin Messenger, utilizatorii trebuie doar sa apese pictograma de pe ecran, iar apelul va porni.

 

Optiunea de apeluri video pentru Facebook Messenger este distribuita treptat, ceea ce inseamna ca numai utilizatorii din anumite tari vor avea acces la ea mai intai. Astfel, utilizatorii din Belgia, Canada, Croatia, Danemarca, Franta, Grecia, Irlanda, Laos, Lituania, Mexic, Nigeria, Norvegia, Oman, Polonia, Portugalia, Marea Britanie si din Statele Unite sunt primele tari in care update-ul Facebook Messenger ajunge, dar si alte zone vor urma curand.

 

Πηγή: BGR