Facebook M transforma Messenger intr-un asistent personal

23

Recent, au aparut zvonuri legate de faptul ca Facebook ar fi inceput testarea unui asistent vocal propriu. Se pare ca zvonurile sunt reale, iar gigantul retelelor sociale chiar testeaza un asistent numit M, care se va integra in aplicatia Messenger.

 

Utilizatorii pot cere M informatii despre locurile pe care vor sa le viziteze si pot face chiar rezervarile necesare calatoriei. Asistentul vocal Messenger M se va asemanan cu Siri si Cortana, insa va putea fi folosit exclusiv prin intermediul chat-ului text. Astfel, vor fi evitate comenzile vocale intelese gresit. Cei de la Facebook sustin, insa, ca in spatele inteligentei artificiale care alimenteaza M sunt angajati care se asigura ca totul functioneaza cum trebuie.

 

Entuziastii tehnologiei care abia asteapta sa incerce Facebook M vor mai avea, insa, de asteptat. Deocamdata, asistentul vocal a fost facut disponibil doar pentru cateva sute de utilizatori din San Francisco, iar testele ar putea dura o vreme. Oricum ar fi, cu siguranta ca gigantul retelelor sociale va lansa asistentul M, mai ales ca Facebook a extins mult functiile Messenger in ultima vreme. Acum, platforma de mesagerie are mai multe functii si permite chiar transferul de bani sau jucarea de jocuri cu prietenii.

 

Πηγή: Engadget