Facebook Live Video ajunge pe Android

340

Posibilitatea de a face streaming video prin optiunea Live Video de la Facebook va deveni in curand disponibila tuturor utilizatorilor, indiferent ca este vorba despre iOS sau Android. Dupa ce, initial, facilitatea a fost lansata doar pentru iOS si doar in Statele Unite, gigantul retelelor sociale a extins-o si in alte zone, inclusiv in Marea Britanie.

 

Facebook sustine ca Live Video se va extinde in si mai multe tari in viitor, acum ca a fost facuta disponibila si pe Android. Pentru a putea face streaming video direct de pe telefonul mobil, utilizatorii Android trebuie sa acceseze functia de actualizare a statusului, apoi sa apese pe pictograma Live Video. De acolo vor putea sa selecteze audienta care va vedea postarea, dar si sa puna un caption.

 

Extinderea pe Android, face din Live Video un competitor clar al lui Periscope. Oricum, cei care au cel mai mult de castigat din concurenta acerba pe piata de tehnologie din prezent sunt utilizatorii care au acces la dispozitive si optiuni din ce in ce mai inovatoare.

 

Πηγή: Engadget