Facebook Live Video ajunge la toti utilizatorii iPhone

283

Facebook a inceput inca din luna decembrie testarea Live Video, o facilitate asemanatoare Periscope. Pana acum, doar persoanele publice si paginile verificate beneficiau de posibilitatea de livestreaming, dar acest lucru e pe cale sa se schimbe.

 

Reteaua sociala a inceput distributia functiei Live Video catre toti utilizatorii iOS din Statele Unite, iar acelasi lucru se va intampla si pentru utilizatorii din alte tari in saptamanile viitoare. Pentru a putea incepe streamingul, tot ce trebuie sa faca utilizatorii este sa acceseze sectiunea de actualizare a statusului, apoi sa aleaga pictograma de Live Video. Inainte sa inceapa transmisiunea, utilizatorii pot seta o mica descriere si publicul tinta pentru material.

 

Pe masura ce streamingul avanseaza, utilizatorii vor primi informatii legate de numarul de privitori, dar si despre comentariile pe care le primesc. Dupa terminarea streamingului, pe timeline-ul utilizatorului va aparea materialul video, asa cum se intampla in mod obisnuit cand incarca materiale video pe Facebook. In plus, daca utilizatorii nu vor vrea ca acest material video sa le apara pe profil, pot sa il stearga.

 

Deocamdata, facilitatea este disponibila doar pentru iOS, insa Facebook sustine ca va ajunge in curand si pe Android.

 

Πηγή: Engadget