Facebook lanseaza o aplicatie care permite adaugarea de stickere pe fotografii

35

Stickerele de tip desen animat din aplicatia Facebook Messenger adauga o nota jucausa serviciului de mesagerie, iar acum vor putea fi adaugatesi pe fotografiile utilizatorilor. Gigantul retelelor de socializare a anuntat lansarea unei aplicatii care sa faca tocmai acest lucru, numita Stickered.

 

Stickered permite utilizatorilor sa isi modifice fotografiile cu ajutorul stickerelor si apoi sa le trimita prietenilor prin aplicatia de chat Messenger. Deocamdata, Stickered este disponibila pentru Android, insa va ajunge si pe dispozitivele iOS “in curand”, asa cum informeaza Facebook. Pe imagini pot fi aplicate oricate stickere, iar fotografiile pot fi surprinse atat cu camera frontala a smartphone-uri cat si cu camera foto. De asemenea, utilizatorii pot alege si fotografii din galeria personala de pe dispozitive si le pot modifica.

 

Aplicatia Stickered este doar una dintre imbunatatirile de sezon ale echipei care se ocupa de Facebook Messenger. In magazinul online de stickere pot fi gasite si pachete de pictograme festive pentru Craciun si Anul Nou, dar si “chat head-uri in forma de glob cu zapada”. Toate acestea sunt o surpriza placuta pentru utilizatori, mai ales ca multi dintre ei au fost furiosi ca Facebook ii obliga sa foloseasca o aplicatie de mesagerie separata pentru a putea comunica pe chat.

 

Pentru Android, aplicatia Stickered poate fi descarcata gratuit din Play Store.

 

Πηγή: The Verge