Facebook isi taxeaza utilizatorii cu 100 de dolari pentru a trimite mesaje lui Mark Zuckerberg

15

Ca Facebook isi doreste o monetizare rapida nu mai este un secret, îns? ultima m?sura pe care a luat-o fondatorul re?elei de socializare de a taxa mesajele trimise a luat prin surprindere pe toat? lumea. 

Site-ul de tehnologie Mashable a raportat azi ca toate persoanele care vor încearca s?-i trimit? un mesaj privat lui Mark Zuckerberg pe Facebook ?i care nu se afla printre cei 16 milioane de fani ai acestua vor fi nevoite s? pl?teasc? o tax? de 100 de dolari pentru a se asigura c? mesajul va intra în Inbox si nu în sec?iunea „Other” a mesajelor. Aceasta initiativa a celebrului site de socializare vine cumva sa limiteze numarul mesajele nedorite de tip spam pe care le primim cu totii in inbox.

Facebook a inceput sa testeze inca de acum cateva luni tipul acesta de taxare a mesajalor trimise celor celor care nu in grupul de prieteni a utilizatorului, anuntul oficial privind o taxa de 1 dolar pentru  un astfel de mesaj venind in decembrie. Reprezentantii companiei au spus ca vor testa cu taxe de diferite valori pentru a determina care dintre ele functioneaza mai bine pentru a filtra spam-ul.

Sursa: Mashable