Facebook cumpara serviciul de economisire a datelor Onavo pentru a-si imbunatati aplicatia mobila

18

Onavo este cunoscut ca un serviciu care ajuta utilizatorii sa economiseasca trafic de date pe smartphone-uri, iar Facebook este constienta ca economia de trafic de date este un element essential pentru a se putea extinde in toata lumea. Tocmai de aceea, Facebook a achizitionat recent serviciul Onavo, pentru a-si creste eficienta, mai ales la nivelul aplicatiei mobile.

Aceasta achizitie va ajuta nu numai la cresterea eficientei ci si la scaderea costurilor navigarii pe web. Utilizatorii care folosesc deja serviciul Onavo nu ar trebui sa se teama ca aplicatiile lor preferate vor disparea odata cu  trecerea sub tutela Facebook. Onavo va continua sa functioneze sub acelasi nume, fara sa fie facute modificari.

Vestea buna este ca si utilizatorii Facebook vor avea parte de imbunatatiri. Astfel, in perioada urmatoare, ar trebui sa se astepte la o crestere a vitezei de functionare a aplicatiilor mobile ale retelei sociale. Acest lucru va asigura o experienta mai placuta pentru utilizatori, dar va ajuta si Facebook sa livreze mai eficient mesajele publicitare.

Πηγή: Engadget