Facebook ar putea lansa un competitor pentru Snapchat

23

Facebook a incercat anul trecut sa achizitioneze serviciul de mesagerie Snapchat pentru3 miliarde de dolari insa oferta acestora nu a fost acceptata. Conform unor rapoarte “Financial Times”, Facebook isi construieste la acest moment propriul serviciu de mesagerie cu “termen de valabilitate” similar celui dezvoltat de Snapchat.

 

Detaliile privind noul serviciu de mesagerie video sunt foarte putine insa conform informatiilor puse la dispozitie de publicatia americana noua aplicatie de la Facebook ar putea partaja clipuri video si imagini care ar disparea dupa prima vizualizare. Aceeasi sursa sustine ca Facebook va numi aceasta aplicatie Slingshot si ar putea fi lansata chiar in aceasta luna.

 

Slingshot nu este prima incercare Facebook de a copia Snapchat, in 2012 compania lansand aplicatia Poke bazata pe acelasi principiu ca Snapchat. Poke a esuat lamentabil in piata, Zuckerberg declarand la acel moment ca aplicatia este o “gluma”, surse din industrie raportand ca aplicatia fusese dezvoltata doar in 12 ore.

 

Conform Financial Times, Slingshot ar fi un proiect mult mai bun a carui dezvoltare a durat mai multe luni.
Cel mai probabil Slingshot va fi o aplicatie de mobile de sine statatoare separata de interfata Facebook.

 

Πηγή: The Verge