Facebook admite, prea mult Facebook probabil ca nu este sanatos

13

Un moment admirabil de sinceritate intre Facebook si oameni ” torturile pentru zilele de nastere sunt facute pentru ca oamenii sa fie impreuna. Ele dau un motiv de petrecere intre prieteni. Dar prea mult tort probabil nu este sanatos. Asadar tortul se aseamana perfect cu Facebook.

Facebook pare sa fi avut un moment de sinceritate, daca cu ani in urma pe pagina oficiala au fost facute statistici cu numarul de utilizatori si timpul petrecut de acestia pe site, care ajungeau la numere impresionante de minute, in cele din urma si-au dat seama ca nu e neaparat un lucru bun. Acum, Facebook apreciaza cat de mult oameni posteaza lucrurile personale decat orele  care le petrec.

Cred cu adevarat ca exista beneficii pentru intimitatea ambientala alimentata de stirile Facebook. Dar ne poate instraina, de asemenea tragandu-ne din prezent pentru a citi trecutul altora. Unele studii de pe Facebook contribuie la nefericire, ne face sa credem ca oricine altcineva este mai frumos, au parte de mai multa distractie sau de ce nu sunt mai populari decat noi.

Multe din aceste consecinte negative provin din utilizarea exceiva. Ne-am simti mult mai bine dupa o conversatie telefonica cu un bun prieten decat alimentarea cu stiri a o suta de prieteni de pe Facebook.

Poate intr-o zi Facebook va confrunta direct aceasta problema a dependentei de internet, din care face parte. Dar pentru moment au marturisit ca aceasta dependenta ne poate afecta.

Sursa: www.techcrunch.com

Facebook