Facebook adauga posibilitatea crearii de meniuri pentru restaurante in Pages

32

Facebook a introdus mai multe schimbari in ultima vreme, printre acestea fiind si recunoasterea audio, functie care va ajunge curand la utilizatorii din Statele Unite. Totusi, gigantul retelelor sociale adauga acum si o alta modificare: posibilitatea de adaugare a meniului in cazul paginilor de Facebook ale restaurantelor.

 

Acest lucru se poate realiza printr-un simplu update de catre cei care detin restaurante cu pagini de Facebook. Pentru utilizatorii din SUA si Canada adaugarea de meniuri se poate face prin intermediul SinglePlatform. SinglePlatform este oferit din Constant Contract, iar cei care folosesc deja acest serviciu pentru meniurile lor le vor vedea adaugate automat pe pagina de Facebook. Utilizatorii care nu sunt din SUA sau Canada trebuie sa creeze un document PDF cu meniul si apoi sa il incarce pentru a-l adauga la pagina de Facebook al restaurantului lor.

 

Odata ce meniul a fost creat, adaugarea documentului PDF pe pagina de pe reteaua sociala se face prin vizitarea meniului Setari – Page Info si alegerea optiunii “Menus”. Dupa aceasta etapa, vizitatorii paginii vor putea sa consulte meniul si sa vada preturile produselor.

 

Πηγή: Slashgear