Facebook adauga filtre artistice Instagram aplicatiei sale pentru sistemele iOS

24

Facebook a imbunatatit aplicatia mobila pentru sistemele iOS, adaugand filtre artistice Instagram care vor permite modificarea fotografiilor. Actualizarea aplicatiei este valabila pentru versiunea de sistem de operare iOS 5.1. In mod surprinzator, descrierea aplicatiei Facebook de pe iTunes nu s-a schimbat, oferind informatii cu privire la noile filtre artistice. Totusi, aplicatia are un mod de incarcare a fotografiilor pe Facebook foarte asemanator cu cel de pe Instagram.

Odata ce utilizatorul selecteaza fotografia, poate aplica diverse filtre artistice pe aceasta, cum ar fi Neon, Black and White si Golden. Totodata, utilizatorilor li se ofera si optiunea de crop (decupare) a imaginii inainte de a fi incarcata si incarcarea mai multor fotografii odata pe Facebook.

Desi filtrele artistice introduse de Facebook in aplicatia mobila nu sunt la fel de bune ca cele de pe Instagram, ar putea multumi unii utilizatori de iPhone, indepartandu-i de aplicatia Instagram. Aceste noi optiuni nu sunt singurele pe care Facebook le-a introdus in actualizarea aplicatiei pentru iPhone si iPad. S-au introdus, de asemenea, si noi comenzi tactile, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot accesa chat-ul trecand cu degetul spre stanga si optiunile trecand cu degetul spre dreapta. Exista, de asemenea, posibilitatea de a adauga prieteni la inceputul listei Favorities si posibilitatea de a folosi Facebook Gifts, desi aceste optiuni nu sunt disponibile decat in Statele Unite, pentru moment.

 

Sursa: The Inquirer