F64 si fotograful Radu Tudoroiu predau tehnici de editare foto in cadrul primul curs acreditat de acest gen

36

F64 organizeaza primul curs acreditat de editare fotografica, sustinut de fotograful Radu Tudoroiu care va preda editarea in programul Photoshop si alte tehnici de editare profesionala a fotografiei.

 

Cursul cuprinde si o sedinta la studioul foto al lui Tudoroiu si o simulare a unei zile de lucru intr-un astfel de mediu. De asemenea, Epson ofera cursantilor ocazia de a participa la doua sesiuni de printing. La final, fiecare participant va primi fotografia pe care a editat-o printata in format A4.

 

Modulul 1 se va desfasura in perioada 4 – 18 februarie si va cuprinde sase sedinte, sustinute in fiecare miercuri si vineri, pe cand cel de-al doilea modul va avea loc in perioada 25 februarie – 4 martie si va include trei sedinte. Pentru obtinerea diplomei este necesara parcurgerea in ordine a ambelor module ale cursului.

 

Cursul este de specializare si ofera la finalul parcurgerii celor doua module si a examenului, diploma de specializare acreditata, recunoscuta de tarile membre ale UE, neavand termen definit de valabilitate. Inscrierea si participarea costa 600 RON.