F-Secure Internet Security 2013 – o tehnologie de ultima ora pentru o experienta online lipsita de griji

18

F-Secure a lansat noua versiune a celui mai important produs al sau dedicat utilizatorilor individuali – F-Secure Internet Security 2013, care ofera consumatorilor cea mai buna protectie pentru computerele si identitatea lor online. Precedentele versiuni Internet Security au fost premiate* de catre organizatii independente din domeniu precum AV-TEST si AV-Comparatives. Odata cu lansarea acestui produs, F-Secure continua o traditie de peste 20 de ani, oferind cea mai buna protectie pe Internet tuturor clientilor.

Potrivit celui mai recent raport “F-Secure Threat Report”**, consumatorii continua sa fie atacati de o gama tot mai mare de virusi, ransomware, troieni bancari si alte tipuri de malware, fara a se observa o diminuare a ritmului de aparitie a acestora. Din acest motiv, consideram ca acum este mai important ca oricand sa existe o solutie de protectie de ultima ora, care sa raspunda acestor amenintari.

“Scopul nostru este de a oferi cea mai sigura experienta online clientilor nostri, fiind in permanenta recompensati pentru produsele oferite. Suntem mandri de realizarile noastre”, a declarat Perttu Tynkkynen, Director Consumer Sales si Marketing la F-Secure.

Siguranta pentru operatiunile bancare, firewall reproiectat si suport pentru Google Chrome si Windows 8

Printre cele mai importante imbunatatiri aduse de F-Secure Internet Security 2013 se numara compatibilitatea cu cele mai populare browsere, inclusiv Google Chrome. Firewall-ul reproiectat ofera filtre aditionale, functionand perfect atat in retele private, cat si in retele publice. F-Secure a imbunatatit tehnologia de protectie pentru a asigura cea mai buna protectie si cel mai rapid raspuns impotriva tuturor amenintarilor. Noua versiune va fi compatibila si cu sistemul de operare Windows 8.

Utilizatorii F-Secure Internet Security vor beneficia de update-uri automate pentru noi functionalitati ce vor fi implementate pe parcursul anului. De exemplu, noul modul de tranzactii bancare va securiza sesiunile bancare online, oferind protectie sporita impotriva troienilor bancari necunoscuti.

“Adaugand in permanenta noi functionalitati produsului F-Secure Internet Security ne asiguram de securitatea identitatii online a clientilor nosti”, spune Maria Nordgren, Vicepresedintele Consumer Security Business Line al F-Secure.