Expedia lanseaza o aplicatie exclusiva pentru Samsung

42

Expedia are deja aplicatii pentru sistemele de operare Android si iOS, insa site-ul de calatorii a decis sa lanseze ceva mai nisat. Recent, a facut publica o aplicatie destinata telefoanelor Samsung Galaxy.

 

Aplicatia Expedia dedicata smartphone-urilor Samsung Galaxy incoporeaza un ecran de start destul de diferit fata de aplicatiile obisnuite, dar si ofera utilizatorilor acestor gadget-uri oferte speciale. De mentionat este ca si aplicatiile normale, deci nu cele construite special pentru Galaxy au oferte de care utilizatorii pot profita. Cel mai important beneficiu pe care il ofera este, insa, adresat celor care calatoresc des si consta intr-o linie de suport disponibila permanent care promite sa ajute utilizatorii sa gaseasca solutii la problemele lor.

 

Aplicatia Expedia dedicata Samsung Galaxy se poate descarca gratuit din Play Store. Merita incercata, chiar daca nu sunteti pasionati de calatorii. Utilizatorii vor primi un discount de 50 de dolari pentru prima rezervare de peste 250 de dolari pe care o fac.

 

Πηγή: Engadget