Exovolt Plus – Un nou incarcator pentru iPhone si iPad

26

Cred ca toata lumea a auzit pana la aceast ora de o sursa de curent portabila. Dar nu cred ca ati auzit si de un “turn” de energie care il poti lua cu tine in calatorii. Exovolt Plus este o baterie de 5.200 mAh care a fost special creat pentru dispozitivele iOS, dar include si porturi USB si micro-USB pentru a incarca dispozitivele non-iOS, cum ar fi telefoanele cu Android sau GPS-uri.

Produsul poate varia in functie de nevoile tale deoarece suporta adaugarea altor baterii, putand chiar stoca un numar nelimitat de baterii. Dispozitivul se adreseaza in special persoanelor care nu au timp sa isi incarce gadget-urile si sunt tot timpul in miscare. Poti avea chiar o centrala de curent, in functie de numarul de baterii pe care le adaugi. Acestea vin cu un LED albastru care indica nivelul bateriei, masoara 3.7 inci si canteresc aproximativ 150 grame.

Exovolt Plus va aparea in scurt timp. Pretul pentru partea centrala va fi de 89$, iar fiecare baterie aditionala va avea pretul de 49$. Vei avea totusi nevoie sa cumperi macar o baterie deoarece aceasta nu vine inclusa in pachetul initial.