Evolio lansează un nou gadget purtabil, brățara Evolio LinkFit

57

Brățara se conectează cu smartphone-ul utilizatorului via Bluetooth și transmite automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau diverse aplicații precum facebook sau whatsapp. În același timp, brățara monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului.

 

Brățara dispune de ecran tactil ce afișează în timp real orice notificare sau modificare a parametrilor de sănătate și permite totodată setarea de alerte prin vibrații ușoare. În funcție de setările personalizate aplicate, LinkFit îi amintește utilizatorului când e timpul pentru puțină mișcare, prin funcția alertă pentru sedentarism.

 

Brățara inteligentă poate fi folosită ca o extensie a smartphone-ului. E mai simplu ca oricând să fii mereu la curent cu activitatea înregistrată de smartphone-ul tău și să îți urmărești evoluția când faci sport. Segmentul dispozitivelor purtabile este încă o nișă, însă estimez o creștere constantă în volum, de cel puțin 50% de la un an la altul. Brățările inteligente sunt extrem de populare în rândul tinerilor și nu numai”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

 

Brățara este compatibilă cu orice smartphone Android sau iOS și dispune de factor de protecție IP67 astfel încât poate fi folosită la înot sau în condiții de umiditate.

 

Brățara Evolio LinkFit poate fi achiziționată cu o curea de culoare neagră, însă clienții pot comanda separat curea roșie, portocalie, albă sau gri. Începând de azi, LinkFit are un preț special în regim de precomandă, 139 lei.