Evolio lansează trei noi modele de hoverboard, la prețuri începând cu 999 lei

36

Evolio anunță lansarea noii game X-board ce cuprinde 3 modele, X-board S, X- board M și X- board L cu roți de 6,5”, 8” respectiv 10”. Dacă modelele S și M sunt destinate în special activităților de entertainment, modelul L este un veritabil transportor personal cu roți pneumatice putând fi utilizat pentru orice deplasare urbană. 

 

Această lansare este în linie cu strategia Evolio de diversificare a gamei de produse, astfel încât să răspundă nevoilor unui număr tot mai mare de consumatori de tehnologie. Scuterele electrice reprezintă o nișă ce se dezvoltă rapid și estimez că această tendință va fi tot mai evidentă în perioada următoare. Dacă în primul trimestru din 2016, în România s-au vândut aproximativ 4.000 de  scutere electrice, apreciez că până la finalul anului se vor înregistra vânzări de peste 12.000 de unități, iar în 2017 piața va ajunge la un volum de 35.000 de unități”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder.

 

X-board S

Este modelul de bază al gamei, ideal pentru distracție. Are dimensiuni reduse, roți de 6.5 inch și o greutate de 10 kg. Poate atinge o viteză de până la 10 km pe oră și are o autonomie de 17-20 km. Hoverboard-ul dispune de semnalizare cu LED-uri, astfel încât poate fi folosit atât în interior cât și în exterior, ziua sau noaptea. Este disponibil în 3 versiuni de culoare, albastru, alb și roșu.

 

X-board M

X-board M, cu roți de 8 inch, are o greutate de 11 kg și poate fi folosit atât în interior cât și în exterior. Hoverboard-ul se deplasează cu până la 11 km pe oră și are o autonomie de 17-20 km.

 

X-board L

X-board L este echipat cu roți de 10 inch cu camera de aer, cântărește 12 kg și permite deplasarea cu o viteză de până la 12 km pe oră, cu o autonomie de 17-20 km.

 

Gadget-urile pot fi achiziționate în regim de precomandă pe site-ul evolioshop.com la prețuri cuprinse între 999 lei și 1699 lei.