Evolio lanseaza primul serviciu de videoconferinta cloud din Romania

13

Compania locala Televoice Group a lansat, sub brandul Evolio, o platforma Cloud, reprezentata de un sistem de videoconferinta, ce permite conectarea simultana a pana la 60 de utilizatori.

Firma ofera un soft care, odata instalat pe tableta, smartphone, PC, notebook sau orice alt dispozitiv, iti permite sa accesezi, prin internet, sistemul de videoconferinta. Avantajos este faptul ca “ofera o calitate HD a imaginii, o securizare a comunicatiei prin criptare, posibilitatea interconectarii cu orice tip de dispozitiv, facilitate de conferinta cu mai multi participanti, ce permite conectarea a pana la 60 de participanti simultan”, a declarat directorul general si proprietarul Evolio, Liviu Nistoran, intr-o conferinta de presa.

 

 

Compania ofera doua tipuri de servicii: Cloud-Zoom, exclusive pentru comunicatii video sau Cloud-MultiCom, ce pune la dispozitie toate elementele unui sistem de Comunicatii Unificate: Videa, Voice, Instant Message, Pressence, Contenyt Sharing.

Pentru terminalele de videoconferinta, serviciul oferit este de tip Telepresence si furnizeaza o rezolutie Full HD 1080p la 30 frame/s. Preturile pentru utilizarea acestui sistem pornesc de la 15 euro/luna pentru tablete si smartphone, iar pentru terminalele de videoconferinta ajung pana la 45 de euro/luna.