Evolio lanseaza noul sau flagship: smartphone-ul X5 cu garantie de ecran spart

30

Evolio anunta lansarea unui nou dualSIM,  smartphone-ul X5, cu procesor Octa Core, conexiune 4G si carcasa ce o imita destul de mult pe cea a lui iPhone 6.

 

X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, procesor Octa Core 64 biti, memorie RAM de 2 GB, display IPS HD de 5” si carcasa cu o grosime de 8 mm. Cele doua camere ale telefonului au 13, respectiv 5MP.

 

Sistemul audio cu procesor Bes Smart 2.0 promite o calitate superioara a sunetului prin extinderea gamei sunetelor de frecventa joasa.

 

X5 este smartphone-ul ce include caracteristici apreciate de toti utilizatorii: viteza mare, camera performanta si sunet impecabil, la un pret sub 1000 lei. In plus, telefonul beneficiaza de garantie pentru ecran spart, serviciu oferit incepand cu acest moment pentru toate telefoanele high-end ce vor fi lansate de Evolio. Smartphone-urile sunt un segment asupra caruia ne vom concentra atentia in perioada urmatoare. In 2016 ne-am propus sa vindem peste 200.000 de smartphone-uri”, declara Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio Romania.

 

X5 va fi disponibil in doua versiuni de culoare: alb cu detalii aurii si gri inchis.

 

Smartphone-ul va fi comercializat in retelele de specialitate incepand cu data de 3 decembrie la pretul recomandat de 999.9 lei. Versiunea de culoare gri inchis va fi disponibila din ianuarie 2016. 

 

Incepand cu 11 noiembrie, telefonul poate fi achizitionat in regim de precomanda pe site-ul evolioshop.com. Primele 100 de comenzi au pretul promotional de 699 lei.