Evolio lanseaza initiativa „dEVOlution”, un Program de Dezvoltare aplicatii pentru tablete adresat softistilor romani

17

Evolio a anuntat in cadrul Conferintei „Mobile Advertising Congress” sustinerea dezvoltatorilor de aplicatii mobile printr-un program de parteneriat ce are ca scop promovarea si valorizarea aplicatiilor romanesti pentru tablete si smartphone-uri.

Numit dEVOlution”, acest program permite firmelor specializate de software, dar si dezvoltatorilor independenti sa obtina o serie de beneficii cum ar fi: subventii de tip „succes fee” intre 500 si 1500 de euro, revenue sharing pentru aplicatiile preinstalate pe tabletele Evolio, furnizarea de notebook-uri si tablete la preturi subventionate si promovarea ca partener Evolio in comunicate de presa, social media, on-line etc.

Dezvoltatorii trebuie sa inscrie aplicatii originale, dezvoltate sau in stadiu de dezvoltare ce ar imbunatati experienta utilizatorilor de tablete. Aplicatiile trebuie sa fie adaptate sistemului de operare Android si sa puna accentul pe realizarea unor interfete adecvate si pe satisfacerea cerintelor de informare sau entertainment ale utilizatorilor de tablete.

 „Prin initiativa dEVOlution, Evolio isi propune sa impulsioneze industria romaneasca de software pentru Android, oferind dezvoltatorilor posibilitatea de a accesa direct o piata de zeci de mii de utilizatori prin intermediul tabletelor si ecosistemului Evolio. In plus ne vom implica prin sustinerea financiara si promovare pentru acele start-up-uri care dovedesc potential” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Conditiile de inscriere in program sunt: dezvoltatorul sa fie persoana fizica sau juridica romana si sa aiba cel putin o aplicatie publicata in Google Play sau Appstore, aplicatiile sa se bazeze pe concepte originale, sa livreze continut/entertainment de calitate, interfata grafica sa fie intuitiva si cu un design atractiv. Un atu vor avea acele aplicatii care imbina conceptul de travel & fun, Evolio avand mai multe modele de tablete cu receptor GPS integrat.

Mai multe detalii pe www.evolio.ro/blog