Evernote isi regandeste strategia

32

Evernote este una dintre cele mai populare aplicatii de luat notite, chiar daca compania nu sta prea bine din punct de vedere financiar in ultima vreme. Dupa ce a anuntat disponibilizari recent, directorul companiei a mai anuntat si faptul ca firma va renunta la proiectele neprofitabile.

 

Astfel, Evernote se va concetra pe Evernote Market, un magazin online unde va vinde produse cum ar fi carnetele “smart”, stylus-uri si scannere. Toate aceste produse vor fi completementare software-ului Evernote si vor avea drept scop sa ajute utilizatorii sa ia notite si sa le transfere in mediul digital. Fiind complementare, Evernote nu se va ocupa de vanzarea lor efectiva, dar va trimite din magazinul propriu catre alte site-uri pentru ca utilizatorii sa poata incheia tranzactia. In plus, pe viitor Evernote planuieste sa isi largeasca portofoliul de parteneri si sa imbunatateasca serviciile.

 

Ramane de vazut cum va evolua situatia. E clar ca firma se afla intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar sic a incearca sa gaseasca solutii pentru a se redresa. Iata si un material video care prezinta mai multe detalii despre Evernote Market:

 

 

 

Πηγή: Engadget