Evernote adauga context notitelor tale de pe Android si Windows

23

Evernote va aduce functia Context pe sistemele de operare Windows si Android. Acesta facilitate este una dintre cele mai interesante oferite de comapanie si a fost anuntata inca din luna octombrie. In luna noiembrie a ajuns pe sistemele Mac si iOS, iar acum firma pare ca o extinde.

 

Context extrage continut din diferite surse, bazat pe ceea ce noteaza utilizatorul, pe notitele mai vechi, pe ceea ce si-au notat colegii de serviciu in cazul documentelor colaborative. In plus, sunt preluate informatii si de pe site-uri ca Wall Street Journal sau Tech Crunch. Tot materialul poate fi citit daca utilizatorul acceseaza sectiunea Context.

 

Unii dintre utilizatori si-au exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca o asemenea facilitate ar permite Evernote sa vada ceea ce scriu utilizatorii. Compania a anuntat, insa, ca “nu va oferi niciun fel de informatii despre persoane sau conturi catre firmele de publicitate”. In plus, utilizatorii pot dezactiva functia de extragere de informatii din online din panoul Setari.

 

Desi s-a extins si la alte platforme, optiunea de Context inca ramane disponibila doar utilizatorilor premium sau doar celor business. Cei care utilizeaza conturi gratuite nu vor primi niciun fel de facilitate in plus si vor trebui sa caute pe Google in cazul in care au nevoie de informatii aditionale.

 

Πηγή: Engadget