Evernote a lansat un program de mentorat pentru dezvoltatorii de aplicatii

16

Evernote a anunta lansarea Evernote Accelerator: un program de mentorat intensiv ce se va desfasura pe parcursul a o luna. Acceleratorul va ajuta echipe de dezvoltatori sa transforme proiecte incipiente, construite pe platforma Evernote, in produse viabile.

Echipele Evernote Accelerator vor fi selectate dintre cele ce candideaza la Evernote Devcup 2013, competitia anuala dedicata dezvoltatorilor de software si designerilor din toata lumea. Participantii in program sunt invitati sa lucreze la sediul Evernote, direct cu specialistii in dezvoltare si design din cadrul companiei; echipele vor avea asigurate cheltuielile legate de transport, cazare si masa.

“Cu ocazia vizitei in Romania, am intalnit dezvoltatori si designeri cu mult potential; ii incurajez sa construiasca produse care extind functionalitatea Evernote, ajutand utilizatorii sa colecteze, sa organizeze, sa distribuie si sa isi aminteasca cele mai importante lucruri din viata lor. Evernote inseamna ceva diferit pentru fiecare dintre cei 50 de milioane de utilizatori pe care ii avem in toata lumea; oportunitatile de integrare cu platforma Evernote sunt aproape nelimitate”, a spus Phil Libin, CEO Evernote.

Spre deosebire de alte programe, Evernote nu ia o pozitie financiara in companiile sau produsele care trec prin programele sale pentru dezvoltatori, inclusiv Devcup si Evernote Accelerator.

Evernote Accelerator incepe in octombrie 2013 si va oferi consultanta in ceea ce priveste designul de produs, marketingul si dezvoltarea afacerii.

Programul va culmina cu un eveniment de lansare care va avea loc in noiembrie 2013, unde echipele isi vor prezenta produsele in fata unei audiente formate din jurnalisti, investitori si inovatori din Silicon Valley.

Πηγή: Evernote