Evenimentul Apple Watch va avea loc pe 9 martie

20

Apple a anuntat recent data mult astetpatului eveniment de lansare al Apple Watch. Evenimentul va avea loc pe data de 9 martie la Yerba Buena Center for the Arts din San Francisco.

 

Apple Watch este primul dispozitiv purtabil pe care compania l-a realizat, iar toti entuziastii tehnologiei asteapta cu nerabdare detaliile tehnice si preturile de vanzare pentru diferitele variante. Moto-ul evenimentului (“Spring forward”) este o referire clara la anotimp si la ceas si cu siguranta Apple va face o prezentare a capabilitatilor smartwatch-ului pe 9 martie.

 

Se stie deja ca pretul de pornire pentru modelul sport al Apple Watch va fi de 350 de dolari, dar compania nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la modelul obisnuit sau la cel din gama de lux. CEO-ul Apple, Tim Cook, a informat ca livrarile vor incepe in aprilie.

 

Lansarea Apple Watch reprezinta cel mai important eveniment al companiei dupa cel din 2010 cand Steve Jobs a lansat primul model de tableta iPad. Zvonurile sustin si ca Apple ar pregati un nou design pentru MacBook Air si va schimba abordarea in ceea ce priveste serviciul de streaming Beats Music. Ramane de vazut ce va pregati Apple in cadrul lansarii celui mai important gadget din ultimii ani.

 

Πηγή: The Verge