Euroweb va investi aproximativ 12 milioane de euro in 2013

24

Compania Euroweb, parte a grupului de telecomunicatii Turk Telekom, si-a propus sa investeasca, anul viitor, pana la 12 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii si optimizarea portofoliului de produse si servicii.

In acest an, compania a investit 2 milioane de euro, la care se vor adauga inca doua in 2013. De asemenea, actionarul majoritar, Turk Telekom, a aprobat investitii suplimentare intre 6 si 10 milioane de euro”, a declarat Stuart Evers, CEO Romania. Acesta  a mai spus ca echipa de angajati se va mari cu pana la 20%. Pana in acest moment, numarul mediu al salariatilor Euroweb Romania, este de 85 de persoane.

Evers mai spune ca are asteptari mari din punct de vedere economic, desi “in Romania se practica cele mai scazute tarife de internet din Europa. Daca vom continua trendul din 2012, anul viitor ne asteptam sa inregistram o crestere a business-ului de pana la 10%”.

Euroweb Romania este unul dintre jucatorii importanti pe piata de telecomunicatii din Romania, ce furnizaeaza solutii de comunicatii IP si Internet. Din 2010, actionarul majoritar al companiei este Turk Telekom. In prezent, Euroweb Romania are un capital social de 3,21 milioane de lei.