Esky a lansat o noua aplicatie mobila cu o putere mai mare de personalizare

17

Noua versiune a aplicatiei include principalele servicii de care un calator are nevoie pentru o vacanta completa: rezervare hoteliera, inchiriere de masini si rezervare a biletelor de avion, inclusiv in aceeasi zi a calatoriei (same day booking). Aceasta devine, astfel, un instrument complex pentru planificarea rapida si in siguranta a intregii calatorii.

 

Mai mult, avantajele unice ale celei mai recente versiuni sunt sustinute de colaborarea cu Booking.com, renumitul furnizor de servicii hoteliere. Astfel, prin implicarea gigantului international, calatorii folosesc o aplicatie de incredere pentru a-si organiza usor si rapid vacantele.

 

Aplicatia eSKY.ro foloseste tehnologii avansate ce faciliteaza accesul la cele mai bune oferte disponibile pe piata romaneasca, atat ca tarife – zboruri si hoteluri de la 9 euro – , cat si ca varietate – peste 650 de companii aeriene, peste 800.000 de unitati de cazare si sute de mii masini de inchiriat. Folosind optiunile avansate de filtrare disponibile pentru fiecare tip de serviciu (bilete de avion, camere de hotel si masini de inchiriat), calatorii aleg acele optiuni potrivite pentru preferintele individuale specifice.

 

Pentru a veni in intampinarea nevoilor complexe ale utilizatorilor, aplicatia eSKY.ro ofera posibilitatea de a rezerva bilete de avion cu plecare in aceeasi zi (same day booking), util in acele situatii urgente cand un calator are nevoie in doar cateva ore de o solutie. Aplicatia eSKY.ro este, in acest moment, singura de pe piata romaneasca ce ofera acest tip de serviciu.

 

La toate aceste beneficii oferite de aplicatie se adauga expertiza echipei de consultantii eSKY.ro, disponibila pentru asistenta 7 zile din 7 printr-un simplu gest, tap to call, sau prin e-mail. In plus, reducerea de 5 euro oferita la fiecare bilet de avion, indiferent de destinatie, rezervat prin aplicatia eSKY.ro este valabila in continuare, pentru ambele sisteme, iOS si Android.

 

Aplicatia eSKY.ro pentru mobil, ce poate fi instalata gratis din Google Play si App Store, a fost dezvoltata in house de grupul eSKY. A inregistrat deja peste 10.000 de instalari si un rating de 4,7 puncte din partea a peste 400 de utilizatori.