Ericsson, printre cei mai doriti angajatori telecom si IT din Romania

19

Un studiu recent realizat de Brainspotting arata ca Ericsson este al patrulea cel mai dorit angajator telecom de catre specialisti cu pregatire IT. Astazi, Ericsson ofera solutii si servicii complete nu doar catre operatori telecom, ci si catre companii din industrii foarte diverse, de la companii media la utilitati sau transport. Diversificarea portofoliului sau a condus la cresterea nevoii de a recruta profesionisti cu experienta IT.

 

Un alt studiu, realizat de aceasta data de catre Catalyst, una dintre cele mai experimentate agentii de servicii de consultanta de resurse umane, arata ca Ericsson este al treilea cel mai dorit angajator telecom din Bucuresti, cel mai important centru IT&C din tara. Compania s-a clasat constant pe primele 10 pozitii din top in ultimii ani, pozitia de pe podium din acest an fiind cel mai important rezultat al sau.

 

Cu o echipa de 3.000 de persoane si planuri de a continua sa se dezvolte in functie de nevoile de business si cele ale clientilor, Ericsson este deja unul dintre cei mai mari angajatori locali din industria IT&C si contribuie semnificativ la economia locala.