Era netbook-urilor a murit. Afla ce companii renunta la producerea lor

55

Nimic nu le mai poate salva! Din pacate, netbook-urile, computerele acelea micute, si-au gasit sfarsitul, unele companii deja renuntand la a mai fabrica astfel de unitati.

Potrivit TheGuardian, doua mari companii producatoare de notebook-uri, au confirmat ca aceste mini-laptopuri sunt moarte.

Asus si Acer, caci despre ele este vorba,  au anuntat renuntarea lor privind productia de notebook-uri, incepand cu acest an.

Este chiar de necrezut, avand in vedere ca Acer, in septembrie 2012, inca mai dorea sa continue aceasta productie, cu toate ca firme precum Lenovo, Dell sau Asus s-au retras de pe piata.

Pe langa acestea, stim bine ca HP si Samsung au renuntat de mult la productia de netbook-uri, intrand pe piata tabletelor.

Astfel, netbook-ul a ramas in urma, demodandu-se, incet-incet, in locul lor intrand, cum spuneam, tablete mici, usoare, ce au atras tot mai multi utilizatori. Apple, de asemenea, a condus la disparitia netbook-urilor mai ales din momentului anuntului facut de acestia privind lansarea iPad.

Voi ce parere aveti?